Despre noi – Latti Moldova

Despre noi

LATTI – născut din dragostea pentru produse lactate naturale și gustoase

sec icon 1

Selectând tot ce-i mai bun oferit de natură și folosind cele mai noi tehnologii de producere am reușit să creăm un produs proaspăt și savuros pentru masa ta de zi cu zi. Inspirația noastră sunt momentele din copilarie când totul părea mai gustos. Laptele dulce și spumos bătut de bunica pentru a obține cel mai delicios unt gustat vreodată. Câmpiile verzi cu iarbă fragedă și flori aromate unde ne așezam la umbra unui copac pentru a savura un pahar de lapte cu o bucată de colac proaspăt. Smântâna cremoasă și brânza apetisantă aranjate cu drag într-un coș de nuiele decorat cu un prosop grijuliu brodat. Și pentru că toate acestea ne-au umplut sufletul cu fericire, am decis să o împărtășim cu voi, creând o linie de produse lactate 100% naturale.

sec icon 1

Gusturi îndrăgite din copilărie

Misiunea noastră

Ne pasă și punem pasiune în tot ce facem

sec icon 1

Cu dragoste și dedicație

Misiunea noastră este să aducem pe masa familiei Dumneavoastră cele mai naturale și gustoase produse lactate. După o selecție riguroasă a liniilor tehnologice moderne, am reușit sa creăm produse proaspete și sănătoase pentru toată familia.

Latti are grijă de sănătatea celor dragi, motiv pentru care produsele noastre din lapte sunt cu adevărat naturale, proaspete și sănătoase. Aducem pe mesele dvs. gusturile îndrăgite încă din copilărie, ele creează o dispoziție minunată și servesc ca o bază excelentă pentru dietă echilibrată.

service s 1 2

Lapte natural 100 %

Vă aducem diversitatea produselor lactate naturale de cea mai bună calitate pentru a vă stârni pofta și curiozitatea.

service s 1 2

Calitate garantată prin tehnologii

Tehnologia avansată și materia primă de calitate, ne permite să oferim cel mai bun produs pe piață.

Gustul preferat al familiei

Optând pentru Latti, faceți alegerea în favoarea lactatelor care vor deveni preferatele Dvs.

Latti are grijă de sănătatea celor dragi, motiv pentru care produsele noastre din lapte sunt cu adevărat naturale, proaspete și sănătoase. 

sec icon 1

Aducem pe mesele dvs. gusturile îndrăgite încă din copilărie, ele creează o dispoziție minunată și servesc ca o bază excelentă pentru dietă echilibrată. Produsele lactate Latti în Moldova pe bună dreptate ocupă locul lor bine meritat pe rafturile magazinelor. Faptul că produsele sunt naturale, de calitate premium și nu conțin aditivi artificiali, le asigură o competitivitate ridicată pe piață și loialitatea clienților. Marca comercială Latti oferă produse fabricate doar din laptele natural.

sec icon 1

Produsele lactate Latti sunt fabricate doar cu ajutorul echipamentelor moderne, ce păstrează la maxim proprietățile benefice ale laptelui, în același timp respectând indicii tradiționali ai gustului. Un control atent la toate etapele procesării asigură calitatea produselor și proprietățile lor naturale. Nu veți avea niciun dubiu, deoarece vă oferim produse de înaltă calitate, evaluată de profesioniștii noștri! A cumpăra produsele lactate în Moldova de la Latti înseamnă să alegi gustul bogat, cremos și o valoare nutritivă ridicată a tuturor produselor din lapte. Chiar și cei ce nu preferă laptele proaspăt, cu siguranță vor găsi ceva pe gustul său.

sec icon 1