 Cartofi acordeon cu cașcaval Gouda Latti și bacon
Cartofi acordeon cu cașcaval Gouda Latti și bacon 
 Ingrediente:
 Ingrediente: 5-6 cartofi mari
 5-6 cartofi mari 20 ml ulei
 20 ml ulei 200 g cașcaval Gouda Latti
 200 g cașcaval Gouda Latti 200 g bacon
 200 g bacon 200 g smântână Latti
 200 g smântână Latti Sare
 Sare Mărar
 Mărar Mod de preparare:
 Mod de preparare:1. Spălăm bine cartofii cu coajă , și facem tăieturi ca în video video, pentru a ușura procesul putem să ne folosim de două bețe pentru sushi.
2. Le punem într-o tavă sau tigaie , ungem cu ulei de măsline și asezonăm cu sare. Le coacem pentru 40 min la 180 C
3. Apoi le umplem cu cașcaval Gouda Latti și bacon după care le mai coacem 15-20 min
4. Servim cartofii cu smântână și mărar.
Poftă bună!







Comentariile sunt deconectate