Ingrediente necesare:
- 20 g zahăr
- 3 ouă
- 5 g sare
- 40 g unt
- 220 g făină
- 600 ml lapte
Umpluturi:
- 250 g brânza de vaci
- 40 g zahăr
- Vanilie
- 100 g mac
- 300 g lapte
- 50 g zahăr
- 300 g vișine conservate
Mod de preparare:
1. Amestecam ouăle cu zahărul, sarea și untul topit
2. Încorporăm făina până obținem o compoziție densa și omogenă ( dacă este necesar adaugăm puțin lapte)
3. După care adaugăm laptele în trei etape până obținem un aluat lichid fără cocoloașe.
4. Le coacem pe tigaie pe ambele părți până se rumenesc puțin.
Umplutură de mac:
1. Amestecăm macul cu zahăr și lapte într-un vas cu fundul gros și fierbem sub capac timp de 25 min la intensitate medie
2. Apoi această compoziție se mărunțește puțin cu ajutorul unui blender.
Umplutura din brânză:
1. Peste brânza adaugăm zahăr și vanilie, omogenizăm cu ajutorul unui blender.
Decorăm cu ciocolată.
Comentariile sunt deconectate