Lasagna cu mozzarella – Latti Moldova

Lasagna cu mozzarella

Reteta lasagna cu pui, ciuperci, mozzarella Latti si brânză topită afumată
Lasagna cu pui, ciuperci, brânză topită afumată Latti şi mozzarella Latti
👩‍🍳 Ingrediente 👇
☑️ 300 g ciuperci
☑️ 300 g pui
☑️ Condimente pui
☑️ 150 g ceapă
☑️ 20 ml ulei
☑️ 100 g spanac baby
☑️ 100 g brânză topită afumată Latti
☑️ 100 g mozzarella
☑️ 70 g unt
☑️ 130 g făină
☑️ 1,5 lapte
☑️ 3 g nucșoară
☑️ Foi pentru lasagna 16 buc
☑️ Sare si piper
Mod de preparare:
1. Sotăm în ulei ceapa, carnea de pui , ciupercile cu condimente pentru pui, când este practic gata adăugăm spanacul și amestecăm.
2. Într-o cratiță topim untul Latti, în care adăugăm făină și o prăjim 2 min , apoi adăugăm laptele Latti treptat până obținem o compoziție omogenă , asezonăm cu sare și nucșoară.
3. Pe o tavă punem puțin sos de lapte la bază și aranjam pe toată suprafața foi de lasagna iarăși adăugăm sos și apoi punem umplutura, repetăm procesul până când terminăm umplutura apoi adăugăm un strat de brânză topită afumată Latti peste care punem ultimul strat de foi de lasagna, sos și, în final, presurăm totul cu un strat generos de mozzarella Lati.
4. Coacem pentru 50 min la 180 C.
Poftă bună! 💃

Rețete similare

Comentariile sunt deconectate