Lasagna cu pui, ciuperci, brânză topită afumată Latti şi mozzarella Latti
Ingrediente
300 g ciuperci
300 g pui
Condimente pui
150 g ceapă
20 ml ulei
100 g spanac baby
100 g brânză topită afumată Latti
100 g mozzarella
70 g unt
130 g făină
1,5 lapte
3 g nucșoară
Foi pentru lasagna 16 buc
Sare si piper
Mod de preparare:
1. Sotăm în ulei ceapa, carnea de pui , ciupercile cu condimente pentru pui, când este practic gata adăugăm spanacul și amestecăm.
2. Într-o cratiță topim untul Latti, în care adăugăm făină și o prăjim 2 min , apoi adăugăm laptele Latti treptat până obținem o compoziție omogenă , asezonăm cu sare și nucșoară.
3. Pe o tavă punem puțin sos de lapte la bază și aranjam pe toată suprafața foi de lasagna iarăși adăugăm sos și apoi punem umplutura, repetăm procesul până când terminăm umplutura apoi adăugăm un strat de brânză topită afumată Latti peste care punem ultimul strat de foi de lasagna, sos și, în final, presurăm totul cu un strat generos de mozzarella Lati.
4. Coacem pentru 50 min la 180 C.
Poftă bună!
Comentariile sunt deconectate