Lasagna cu pui, ciuperci, brânză topită afumată Latti şi mozzarella Latti
















Mod de preparare:
1. Sotăm în ulei ceapa, carnea de pui , ciupercile cu condimente pentru pui, când este practic gata adăugăm spanacul și amestecăm.
2. Într-o cratiță topim untul Latti, în care adăugăm făină și o prăjim 2 min , apoi adăugăm laptele Latti treptat până obținem o compoziție omogenă , asezonăm cu sare și nucșoară.
3. Pe o tavă punem puțin sos de lapte la bază și aranjam pe toată suprafața foi de lasagna iarăși adăugăm sos și apoi punem umplutura, repetăm procesul până când terminăm umplutura apoi adăugăm un strat de brânză topită afumată Latti peste care punem ultimul strat de foi de lasagna, sos și, în final, presurăm totul cu un strat generos de mozzarella Lati.
4. Coacem pentru 50 min la 180 C.
Poftă bună! 

Comentariile sunt deconectate