Budinca din hrișcă, mere și stafide – Latti Moldova

Budinca din hrișcă, mere și stafide

De multe ori neglijăm micul dejun, limitându-ne la cafea sau chiar evitându-l cu totul. Dar una dintre regulile principale ale unei nutriții adecvate este un mic dejun complet și consistent! Și pentru a-l face incredibil de gustos – vă sugerăm să pregătiți o budincă din hrișcă, mere și stafide.

INGREDIENTE

200 g hrișcă
2 mere
50 g stafide
100 g brânză de vaci 5,5 % Latti
2 oua
3 linguri de smântână Latti 15% 
scorțișoară măcinată după gust
îndulcitor după gust
vanilină după gust

Mod de preparare:

Se fierbe hrișca până se înmoaie. Treceți brânza de vaci printr-o sită. Amestecați-o cu hrișcă, adăugați ouă bătute cu îndulcitor, mere tocate și stafide înmuiate. Se amestecă bine până la omogenizare.
Luați un vas de copt, periați cu unt și turnați în el budinca. Se ține la cuptor la  temperatura 180 de grade timp de 15 minute.
Poftă bună!

IMPORTANT!
Să vorbim despre beneficiile unui astfel de mic dejun PP:
activează hematopoieza;
ajută la afecțiunile renale și hepatice;
recomandat pentru niveluri scăzute de hemoglobină;
iar hrișca conține o mulțime de proteine ​​utile, ușor digerabile pentru susținerea mușchilor.

Rețete similare

Comentariile sunt deconectate