Principală
Despre noi
Produse
Lactate
Lapte
Chefir
Iaurt
Smântână
Frișcă
Lapte condensat
Unt
Brânză
Brânză proaspătă
Cremă de brânză
Brânzeturi
Brânză topită
Cașcaval
Înghețată
Blog
Contacte
Română
Русский
+373 (22) 24 61 31
Principală
Despre noi
Produse
Lactate
Lapte
Chefir
Iaurt
Smântână
Frișcă
Lapte condensat
Unt
Brânză
Brânză proaspătă
Cremă de brânză
Brânzeturi
Brânză topită
Cașcaval
Înghețată
Blog
Contacte
Română
Русский
Shopping Cart
Subtotal
$
0.00
View cart
Checkout
Merenga cu mascarpone
Home
Deserturi
Merenga cu mascarpone
Ruladă Merenga cu crema Mascarpone Latti
Blat: 4 albușuri, 180 g zahăr, 25 g amidon, un praf de sare
Crema: 4 gălbenușuri, 30 g zahăr, 400 g mascarpone “Latti”, 30 g gem de fructe.
Albușurile le batem cu zahăr și un praf de sare până obținem o spumă densă , apoi adaugăm amidonul și amestecăm până se încorporează.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt punem compoziția de albuș și nivelăm cu o spatulă, coacem pentru 20-25 min la 150 C.
Pentru cremă batem gălbenușurile cu zahăr, apoi adaugam mascarpone “Latti” si mixam pana obținem o cremă omogenă și netedă.
Pe o hârtie de copt pudrată cu puțin zahăr farin, aranjăm bezeaua coaptă cu suprafața în jos și scoatem hârtia de copt de la bază.
Ungem cu 2/3 din crema de mascarpone și adăugăm firicele de gem.
Rulăm blatul de bezea și punem la frigider pentru minim 30 min.
La suprafață decoram cu crema rămasă și fructi la alegere.
Pofta buna!
Social Network:
Rețete
similare
Tartă cu lămâie
08.06.2022
722 Views
Prăjitura Napoleon
03.05.2022
586 Views
Tiramisu cu mascarpone
03.05.2022
1046 Views
Comentariile sunt deconectate
Căutare
Categorii
Bucate principale
(13)
Deserturi
(12)
Gustări delicioase
(2)
Mic dejun
(2)
Uncategorized @ro
(3)
Articole recente
Cheesecake New York
Clătite Trio
Plăcintă în aluat filo
Piept de pui
Tartă cu lămâie
Comentariile sunt deconectate